ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσία των πρωθυπουργών Ελλάδος και Βουλγαρίας θα μπουν σήμερα οι υπογραφές και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής της βουλγαρικής εταιρείας Bulgartransgaz στο έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί μαζί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στην τελετή υπογραφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12.30 το μεσημέρι.
Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα παραθέσει ο Έλληνας πρωθυπουργός προς τιμήν του Βούλγαρου ομολόγου του και των δύο αντιπροσωπειών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Η Space X εξετάζει το ενδεχόμενο της μεγαλύτερης IPO στην ιστορία, ύψους έως και 50 δισ. δολαρίων
- Γιώργος Προκοπίου: Παραγγελία μαμούθ 1,4 δισ. δολ. από την Dynacom Tankers – mononewsTV
- Ρούμπιο: Απειλεί την Ροδρίγκες με νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Βενεζουέλα αν δεν συνεργαστεί
- Κοντογεώργης: Απαιτούνται συναινέσεις και σοβαρότητα – Όσοι επιδιώκουν τοξικότητα και λαϊκισμό θα μας βρουν απέναντί τους