array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club

Παπακώστα: Tο πρόγραμμα της ΝΔ είναι αυτό με το οποίο ηττήθηκε το 2015

«Ο τρόπος και το πρόγραμμα που προτείνουν σήμερα η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης για να κυβερνηθεί ο τόπος είναι ακριβώς το πρόγραμμα και ο τρόπος με τα οποία ηττήθηκαν το 2015. Άρα ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κατανοήσει. Απλώς εκμεταλλεύεται την αποκορύφωση της κοινωνικής ανάγκης των πολιτών να εκφρασθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της […]

NewsRoom

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Παπακώστα: Εγώ ουδέποτε παρενέβην στο έργο καμίας διοικητικής υπηρεσίας
Με αφορμή τη βουλευτή Τρικάλων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνα δεκτή η άρση ασυλίας για τους 11 βουλευτές της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Tι είπε ο Τσιάρας, τι αναφέρουν τα υπομνήματα

«Ο τρόπος και το πρόγραμμα που προτείνουν σήμερα η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης για να κυβερνηθεί ο τόπος είναι ακριβώς το πρόγραμμα και ο τρόπος με τα οποία ηττήθηκαν το 2015. Άρα ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κατανοήσει. Απλώς εκμεταλλεύεται την αποκορύφωση της κοινωνικής ανάγκης των πολιτών να εκφρασθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα.

Αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών η κ. Παπακώστα εκτιμά πως έχει να κάνει με τρεις διαφορετικούς άξονες.

«Ο πρώτος είναι η διατήρηση της κοινωνικής ατζέντας, ο δεύτερος αφορά στην ανασύσταση της μεσαίας τάξης», η οποία πληγώθηκε, όπως λέει, περισσότερο από την κρίση και ο τρίτος απορρέει από την μεσαία τάξη διότι σχετίζεται με την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα».

Στόχος του κόμματός της στις εκλογές, σημείωσε η κ. Παπακώστα, «είναι να είμαστε δίπλα σε αυτά που θα συμβούν την επόμενη τετραετία στη δημόσια ζωή της χώρας με θεσμικό ρόλο, στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας».

Σε ότι αφορά στο θέμα της ασφάλειας υπογράμμισε πως, «είναι πολύ σύνθετο στην εποχή μας, λόγω της μεγάλης κινητικότητας της ανασφάλειας και του τεταμένου κλίματος που επικρατούν στη γειτονιά μας και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εμείς είμαστε όαση ασφάλειας και σταθερότητας αλλά με τον συνδυασμό ενός ισορροπημένου μείγματος αναζήτησης των κοινωνικών αιτίων και θεραπείας τους και όχι απλώς και μόνο με το τεχνικό κομμάτι που είναι ο εξοπλισμός, η αναδιάρθρωση και η επιβολή δια της νόμιμης βίας της προστασίας των πολιτών και της ασφάλειας. Αν αυτό λέει η άλλη πλευρά σφάλει», κατέληξε η κ. Παπακώστα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι super ΕΛΧΑ-ΒΙΟ-Coca Cola, όλη η αλήθεια για Βαρδινογιάννη και ΠΑΟ, οι νέες business Τανισκίδη, η εξομολόγηση του Κυπαρίσση, η εθνική ντροπή στη Βουλή, οι αμαζόνες του Παπασταύρου, το 20 του Πασχάλη Διαμαντίδη και το κάλεσμα της Βαγιωνή

Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO

Ποια μετοχή είναι έτοιμη να εκραγεί με τις ευλογίες των UBS και Goldman Sachs και 2 μετοχές που θα κάνουν την έκπληξη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην Κ.Ο. για Συνταγματική Αναθεώρηση, βουλευτές και ψηφοδέλτια, επιτελικό κράτος και ΠΑΣΟΚ
Η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και η αλήθεια για τον Γρηγόρη Δημητριάδη
Η χρεοκοπία που φαινόταν και η αλήθεια που κρύφτηκε
Αρνάκια ή λύκοι στην γαλάζια Κ.Ο., η γκάφα της Κοβέσι, ο Νότης και η Λέσχη… Μπίλντεμπεργκ του Ψυχικού και η ομάδα κρούσης του Πιέρρ
Από το Χιλιοστό στο Χιλιόμετρο
Οι άνδρες, το wellness και η μεγάλη τέχνη του να αργείς
Επίτιμος διδάκτορας στο ΕΚΠΑ αναγορεύθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
ΗΑΕ προς Ιράν: Οι αμυντικές συνεργασίες μας είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας
Τραμπ: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα για να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Οι διεθνείς εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης