• Top Stories

    Παπακώστα μετά τη συνάντηση με Καμμένο: Ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος υποδέχεται την Κατερίνα Παπακώστα


    Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ένα τετ α τετ που αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν όψει της ανακοίνωσης των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, με τις φήμες να θέλουν την κ. Παπακώστα να αναλαμβάνει κάποιο κυβερνητικό πόστο.

    Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του κ. Καμμένου στη Βουλή και αμέσως μετά η κ. Παπακώστα άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κυβέρνηση με τη φράση «ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού».

    Η ίδια τόνισε ότι σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία του κόμματός της (Νέα Ελληνική Ορμή – ΝΕΟ) με τους ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα.

    «Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους  και δίχως υποσημειώσεις» ανέφερε.

    Από την πλευρά του, ο κ. Καμμενος δήλωσε ότι «έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από όταν η ΝΔ δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα… με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνάντηση Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα λίγο πριν από τον ανασχηματισμό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Παπακώστα: Η «Νέα Ελληνική Ορμή» έρχεται… για να τελειώσει τη δουλειά!



    ΣΧΟΛΙΑ