• Πολιτική

    Παπαχριστόπουλος: Δεν παραδίδω την έδρα αν διαγραφώ – Δεν συμβάλλω στην πτώση της κυβέρνησης

    • NewsRoom
    Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ

    Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Θα παραδώσω την έδρα μου μόλις εκλείψει η πιθανότητα πρόωρης πτώσης της κυβέρνησης, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, λίγη ώρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του προέδρου των ΑΝΕΛ να ζητήσει την αποχώρηση των στελεχών του από την κυβέρνηση, ωστόσο ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του σε αυτή την φάση.

    Ερωτηθείς εάν θα παραδώσει την έδρα του σήμερα, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος προχωρήσει σε διαγραφές, απάντησε αρνητικά.

    «Θα παραδώσω την έδρα μου την ημέρα που θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης» δήλωσε.

    Συμπλήρωσε πως η σχέση του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ είναι πολύ καλή, έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί του και πρόσθεσε πως μένει στις μέχρι τώρα δηλώσεις του κ. Καμμένου, ότι δηλαδή θα καταψηφίσει την συμφωνία, θα αποσύρει τους υπουργούς του και δεν θα συμμετάσχει σε πρόταση μομφής.

    Εξέφρασε την εκτίμηση ότι και σήμερα θα επικρατήσει ψυχραιμία, καθώς -όπως είπε- έρχεται η Μέρκελ και δεν προσφέρεται το κλίμα για υψηλούς τόνους. Σε ό,τι με αφορά, συμπλήρωσε, θα παλέψω μέχρι τέλους να μείνουν χαμηλοί οι τόνοι.

    Είπε ακόμη πως σε ό,τι τον αφορά δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο, ενώ για την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό πριν από την πρωτοχρονιά είπε πως τον είδαν δεκάδες άτομα.

    «Κάποιοι προσπαθούν να βρουν αφορμή για να υπάρξει ρήγμα στις σχέσεις μου με τον Πάνο Καμμένο» είπε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαχριστόπουλος: Δώρο η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετράει τα κουκιά και τις δυνάμεις του ο Πάνος Καμμένος



    ΣΧΟΛΙΑ