• Πολιτική

    Συνεχίζει την παράσταση ο Καμμένος: Πέταξε πάνω από τα Ίμια μετά την παραίτησή του

    • NewsRoom


    Πάνω από τα Ίμια πέταξε ο Πάνος Καμμένος μετά την παραίτησή του το μεσημέρι της Κυριακής και αφού ολοκλήρωσε την συνέντευξη Τύπου του.

    «Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

    Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τουσουνίδης, φέρεται να επιβεβαίωσε πως ο κ. Καμμένος πετάει προς την πλευρά των Ιμίων.

    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε από το πρωί της Κυριακής να δώσει έναν «ηρωικό» και «πατριωτικό» τόνο στην παραίτησή του, «παίζοντας» με θρησκευτικά και εθνικά σύμβολα. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ξεκίνησε την ημέρα του ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψή του στα φυλάκια των συνόρων με την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Γράμμο.

    Στη συνέχεια, και πριν τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος μετέβη στην μητροπολιτικό ναό της Αθήνας όπου κοινώνησε  μαζί με άλλους πιστούς, φροντίζοντας η κίνησή του να διαρρεύσει στους δημοσιογράφους.

    Πάντως, παρά τα μεγάλα λόγια και τις απειλές του Πάνου Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να ανησυχεί. Άλλωστε, όπως ανέφερε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ήδη τέσσερις βουλευτές του κόμματος του κ. Καμμένου εμφανίζονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση. Μαζί δε με την Κατερίνα Παπακώστα αλλά και τον Σπύρο Δανέλλη του Ποταμιού, ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να λάβει τον απαραίτητο αριθμό των 151 βουλευτών.

    Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει οι φωνές που μιλούν για ένα «στημένο παιχνίδι», με την πλευρά του ΚΙΝΑΛ μάλιστα να συσχετίζει τις εξελίξεις με την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά για τα F-16, την οποία επιχείρησε να περάσει πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Καμμένος, με την υπογραφή και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, από την Βουλή.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» Δ. Καμμένου: Έχει προσυμφωνηθεί το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To tweet του Π. Καμμένου και η μετάληψη στη Μητρόπολη πριν τη συνάντηση με τον Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ