• Πολιτική

    Πανηγυρίζει ο Ραγκούσης για την έξοδο από τα μνημόνια – Το «καρφί» του για Μητσοτάκη και Γεννηματά

    • NewsRoom
    Γιάννης Ραγκούσης ΔΗΣΥ

    Γιάννης Ραγκούσης


    Για μια «ιστορική ημέρα για την πατρίδα» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή την λήξη του τρίτου μνημονίου στις 20 Αυγούστου.

    Ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος στηρίζει ξεκάθαρα πλέον το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι συζητήσεις των εμπλέκουν και ως έναν από τους πιθανούς υποψηφίους για κάποιον επόμενο ανασχηματισμό, επιτίθεται μάλιστα, χωρίς να τους κατονομάσει, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά.

    «Ένα δευτερεύον σχόλιο: κατά τα 8 χρόνια μνημονίων υπήρξαν υπουργοί που ανέλαβαν μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος. Όμως υπήρξαν και υπουργοί με μηδενική ατομική συμβολή για να φτάσουμε εδώ…σήμερα-2 απ´αυτούς-ηγούνται των κομμάτων τους», αναφέρει ο κ. Ραγκούσης.

    Πάντως, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του πρώην υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να είναι μοιρασμένα, με αρκετούς πάντως να διαφωνούν με τις απόψεις και το ύφος του κ. Ραγκούση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα επίθεση Ραγκούση στη Γεννηματά: Προσβολή το «όχι» στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, ζήτησε «στροφή» προς τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την «πόρτα» δείχνει το ΚΙΝΑΛ στον… «συριζαίο» Γιάννη Ραγκούση



    ΣΧΟΛΙΑ