• Πολιτική

    Την «πόρτα» δείχνει το ΚΙΝΑΛ στον… «συριζαίο» Γιάννη Ραγκούση

    Γιάννης Ραγκούσης ΔΗΣΥ

    Γιάννης Ραγκούσης


    Ξένο σώμα από το ΚΙΝΑΛ θεωρείται πλέον ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος για μια ακόμα φορά άναψε φωτιές στην ηγεσία του κινήματος με τις θέσεις που διατύπωσε μιλώντας τον ΣΚΑΪ.

    Στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, και κυρίως στα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ,  φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση να αποφασιστεί να απαλλαγούν από στελέχη που θεωρούν βαρίδια. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, αντιμετώπισαν χαλαρά την απόφαση του Ποταμιού να αποχωρήσει από την συμμαχία. Ειδικά δε για τον κ. Ραγκούση, οι συνεχείς του τοποθετήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, οι επαφές του με στελέχη της κυβέρνησης έχουν ενοχλήσει την πλευρά της Φώφης Γεννηματά, πόσο μάλλον που τις περισσότερες φορές στρέφεται κατά των αποφάσεών της.

    «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης βγάζοντας πλέον ανοιχτά τη δυσφορία που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι η Φώφη Γεννηματά δεν έχει «λευκή επιταγή» μια και στον πρώτο γύρο των εκλογών του Φεβρουαρίου η κα Γεννηματά είχε πάρει όπως 42%. Στις εκλογές που ο ίδιος, έχοντας ήδη εκφράσει τις θέσεις του υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξεπέρασε το 2,4%. Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης κατέκρινε τη στάση της κ. Γεννηματά και για το Σκοπιανό, κατηγορώντας την ότι σέρνει ολοένα και πιο κοντά το ΚΙΝΑΛ προς τη ΝΔ.

    Αντίδραση κατά του κ. Ραγκούση υπήρξε και από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Το tweet του είναι χαρακτηριστικό της… «εκτίμησης» που έχουν για τον πρώην υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου, εδώ και αρκετό καιρό, στην Χαριλάου Τρικούπη: «Με ρωτάτε γιατί δεν διαγράφουμε τον Γιάννη της Πάρου! Η απάντηση είναι δεν έχουμε το δικαίωμα να διαγράφουμε στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ