ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστικά του «Κίμωνα», η εικόνα και το σπάνιο δώρο του ΚΜ, η επιτυχία της Νίκης, γιατί χαίρεται το ΜΜ και που θα γίνει επίτιμος δημότης ο Καραμανλής
«Στο έργο που επιτεύχθηκε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρθηκε σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
«Συμμετείχα σήμερα στη Σύνοδο Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο ΟΑΚΑ» έγραψε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόσθεσε: «Αναφέρθηκα στο έργο που επιτεύχθηκε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, τη θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων, την Αμυντική Διπλωματία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λειψυδρία και διαχείριση νερού στην Ελλάδα: Δεν εφησυχάζουμε – Να δοθεί χρόνος για να αποδώσουν όσα έχουν γίνει
- Η ενεργειακή κρίση δίνει ώθηση στο πράσινο υδρογόνο
- Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Υπερταμείο και η Albanian Investment Corporation
- Τομ Μπάρακ: Παράλογο το αδιέξοδο γύρω από τα F-35 για την Τουρκία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.