ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινίσεις για την δήλωση του ότι ζει με σύνταξη μόλις 370 ευρώ έδωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος. Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ είπε ότι επικρίθηκε πολύ «από τους τραμπούκους χρυσαυγίτες και τους άλλους συμμάχους, τα τρολ του Μαξίμου». Ανέφερε ότι για την υπόθεση του έχει ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. «μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου που δεν καταλαβαίνω τίποτα. Του έλεγα ότι έχω ακούσει την κυβέρνηση πως 1.200 ευρώ μπορεί να έχει ακατάσχετα κάποιος όσα χρέη και να έχει. Μου τα κατέσχεσαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Δεν τα δίνουν δηλαδή. Ισχυρίζονται λόγω χρέους κληρονομικού», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σημείωσε, μάλιστα, ότι δέχεται απειλές ο ίδιος και η οικογένεια του από τους τραμπούκους της Αριστεράς. «Αυτοί μου έχουν επιτεθεί. Όταν μου πέταξε το γιαούρτι γνωστός σ εμένα κάτοικος της Κερατέας στα Καλύβια ο πρωθυπουργός είπε ότι το γιαούρτι δροσίζει. Δεν είναι πράξη βίας. Έχει αλλάξει γνώμη ο κ. Τσίπρας; Έχει αλλάξει τρόπο σκέπτεσθαι;», κατέληξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλαϊτζίδης: «Τα ταμεία του Ρουβίκωνα στέρεψαν, είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προς τρίτο διαζύγιο ο Θεόδωρος Πάγκαλος;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμπρηστική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κραδαίνει όπλο, να πυροβολείται από την αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΔ για αμφισβήτηση γνησιότητας των βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιείται»
- Φάμελλος: «Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη»
- ΕΛΑΣ: Προσοχή σε πλαστό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
- Τουρκία: Πέθανε ο Κούρδος πολιτικός Σιρί Σουρεγιά Οντέρ, διαμεσολαβητής στην έκκληση Οτσαλάν για αφοπλισμό του ΡΚΚ
