• Top Stories

    Π. Καμμένος: Εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος, πρόεδρος ΑΝΕΛ


    Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προκάλεσε δυσφορία με την τελευταία του δήλωση σχετικά με τον ΦΠΑ στα νησιά. Από τη Σύρο χαρακτήρισε την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά “εγκληματική και αντισυνταγματική”. Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία ζήτησε την παραίτησή του.

    “Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική, είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: “Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νησιωτικότητα και να μη θιχτούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας”.

    “Δυστυχώς στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός, όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση”, δήλωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας “σήμερα” ζητεί η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντας στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι “καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή. ‘Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική’. Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος. Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες”, σχολιάζει η Ν.Δ.

    Ακόμα, την παραίτησή του ζήτησε και η Ένωση Κεντρώων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει “Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά δεν είναι μόνο αντισυνταγματική, είναι και ανήθικη. Και όμως ο κ. Καμμένος αυτό το ψήφισε. Περιμένουμε να παραιτηθεί όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος εάν συνέβαινε αυτό”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/entoni-parafilologia-gia-to-mellon-tou-mega/47969

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/panama-paper-o-vlasis-tou-aki-ke-i-gineka-ton-melission/47846

     



    ΣΧΟΛΙΑ