ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο «Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλος του συνδυασμού του ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
Ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κο Βασίλη Καραμητσάνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της κο Γιώργο Κουμεντάκη, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και μουσικούς της Σκηνής.
Στο τέλος της επίσκεψης, ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε: «Η Εθνική Λυρική Σκηνή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτιστικού φορέα του τόπου μας που αποδεικνύει πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς, αρκεί να υπάρχει συνεργασία, κοινή στοχοθεσία και μια νέα νοοτροπία. Αυτή, ακριβώς, τη νοοτροπία, που φέρνει κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους τους φορείς πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, ώστε να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας».
Εδώ το σχετικό βίντεο της επίσκεψης:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=TZSo8qkr6IM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έπαινοι Μερτς σε Μητσοτάκη στην τελετή Ντράγκι: Συγχαρητήρια σε εσας και στον ελληνικό λαό για όσα καταφέρατε
- Κωνσταντοπούλου: Αποζημίωση 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη της ζητά η Βασιλική Πολύζου μέσω αγωγής
- Bain & Company: Νέος Managing Partner για τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη ο Pierluigi Serlenga
- Μητσοτάκης στο Βραβείο Καρλομάγνος για τον Ντράγκι: Η Ευρώπη κινδυνεύει να μην είναι ο συγγραφέας του μέλλοντός της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.