ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εντολή του πρωθυπουργού δύο υπουργοί διερευνούν τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Συγκεκριμένα με κατεπείγουσα εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραμανλής θα καλέσει τους υπεύθυνους της Νέας Οδού για εξηγήσεις ενώ αντίστοιχα ο κ. Χρυσοχοίδης διερευνά τυχόν παραλείψεις της τροχαίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Β’ κύκλο της δράσης απασχόλησης σε πυρόπληκτους δήμους της Αττικής
- Ευρωζώνη: Βουλιάζει η καταναλωτική εμπιστοσύνη
- H Κaizen Gaming μέρος της μεγαλύτερης διοργάνωσης ποδοσφαίρου γυναικών στη Νότια Αμερική
- Ευρώ: Οι ισχυρότερες επιδόσεις της 8ετίας- Ανοδικό σερί 6 μηνών και ετοιμάζεται για το επόμενο «ορόσημο»
