• Πολιτική

    Opinion Poll: Έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

    • NewsRoom
    Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

    Κασσελάκης και Ανδρουλάκης


    Τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση εκφράζουν οι πολίτες, σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Opinion Poll για το Action24.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 74% των ερωτηθέντων δηλώνει «καθόλου ικανοποιημένο» από την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 16,1% δηλώνει «λίγο».

    Στους ψηφοφόρους του κόμματος, το 48% δηλώνει «καθόλου ικανοποιημένο» ενώ το 29,1% δηλώνει λίγο.

    Δυσαρέσκεια υπάρχει και για το ΠΑΣΟΚ, όπου το 62,6% των ερωτηθέντων δηλώνει «καθόλου ικανοποιημένο» από την αντιπολίτευση του κόμματος του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ το 26,1% απαντά θετικά.

    Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, το 27,6% δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι, το 52% δηλώνει λίγο. Αρκετά λέει το 12,2% και πολύ μόλις το 6,1%.

    Στην ερώτηση για το πώς βλέπουν τη συνεργασία δυνάμεων της Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά), το 62,4% απαντούν «ναι», ενώ «μάλλον ναι» λέει το 18,1%.

    Σε άλλα ευρήματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll, απαντώντας για το «πόσο έχετε επηρεαστεί από τις αυξήσεις τιμών;», το 43,9% των ερωτηθέντων απάντησε «αναγκάζομαι να περιορίσω βασικές ανάγκες», το 33,4% «μου δημιουργεί δυσκολίες αλλά ανταπεξέρχομαι», το 16,8% «δεν μπορώ να ανταποκριθώ», ενώ 5,6% «όχι ιδιαίτερα».

    Διαβάστε επίσης

    Τελεσίγραφο Κασσελάκη στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή βρείτε αντίπαλο απέναντί μου

    Χατζηδάκης: Τι είπε για το ν/σ για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

    Κορινθία: Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA, λέει ο Παλαιοχριστιανός



    ΣΧΟΛΙΑ