• Πολιτική

    Ο Τσίπρας συγκαλεί την Τρίτη υπουργικό συμβούλιο-Σκοπιανό και Ελληνοτουρκικά στο επίκεντρο

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


    Με φόντο τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αλλά και τη διαπραγμάτευση Αθήνας-ΠΓΔΜ για το Ονοματολογικό, συνεδριάζει αύριο στις 11:00 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    Με ενδιαφέρον αναμένονται τα μηνύματα που θα στείλει ο Πρωθυπουργός για τα εθνικά θέματα, με αιχμή τις προκλήσεις της Άγκυρας, όπως και η ενημέρωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στα μέλη της κυβέρνησης, μετά την επίσκεψή του στη Βιέννη.

    Σημειώνεται δε πως σήμερα Δευτέρα 2 Απρίλη ο υπουργός Εξωτερικών ξεκίνησε τις επαφές του με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης. Ο κ. Κοτζιάς συνάντησε πρώτον τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα της κόμματος στον Περισσό.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και τις συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τις ηγεσίες της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συζήτησαν Κουτσούμπας – Κοτζιάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Η ΝΔ φοβάται την Συνταγματική Αναθεώρηση, «μπράβο» στην Γεννηματά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό



    ΣΧΟΛΙΑ