ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση χθες το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, την οποία είχε οργανώσει ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Το παρών στην εκδήλωση στο Gazarte, όπου παρευρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός, έδωσε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος, ένας εκ των συντελεστών του viral ραπ τραγουδιού «Mama?» με περισσότερεα από 19 εκατ. views στο YouTube.
Ο ράπερ ανέβασε stories στο Instagram με τον Νάσο Ηλιόπουλο, την Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ πόσταρε και βίντεο που τράβηξε ο ηθοποιός και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, στο οποίο μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα.
Σε αυτό, ο «Υπο» φαίνεται να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά» από το γνωστό τραγούδι.
Όπως λέει το «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία, ενώ το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος».
Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να ακούει προσεκτικά τον ράπερ και να χαμογελά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ξαφνική και τόσο άδικη απώλεια της Λένας Σαμαρά»
- Σιδηρόδρομος: Αυτοί είναι οι 4 διεκδικητές για τη θέση του Technical Manager στον νέο ΟΣΕ
- Η ώρα του «σφυριού» για ξενοδοχειακά ακίνητα: Ζάκυνθος, Κρήτη, Κέρκυρα και Καλαμπάκα στο προσκήνιο
- Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Η μάχη των μεγάλων για τις φοιτητικές εστίες – Πού βρίσκεται ο διαγωνισμός
