• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο Πολάκης διόρισε φίλο του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Μετά την πολύκροτη υπόθεση στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου Επιμελητής Β’ εργαζόταν σχεδόν δύο δεκαετίες χωρίς καν να έχει πτυχίο ιατρικής, αυτήν την φορά, η κυβέρνηση και ο Παύλος Πολάκης θορυβούν την κοινή γνώμη, αφού ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διόρισε φίλο του και ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ ως αντιπρόεδρο στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, είναι μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, από το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

    Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.
    Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τσακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολάκης εναντίον Άδωνι: Τικ-τακ, τικ-τακ έγραψε στο facebook

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Άγονοι οι 135 από τους 261 της πρεμιέρας



    ΣΧΟΛΙΑ