• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο Λαζόπουλος ψηφίζει Μεϊμαράκη


    Ο Λάκης Λαζόπουλος, η ανεπίσημη τηλεοπτική φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στο προσωπικό του site λαμβάνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις επερχόμενες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

    Όπως λέει στο άρθρο,  στόχος του πρόσφατου φιάσκου, ήταν “να μην κερδίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης”, υπογραμμίζοντας πως “έβαλαν τρικλοποδιά διότι δεν επιθυμούν εθνική συνεννόηση”.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Μεϊμαράκης, έχει πολλάκις τονίσει ό,τι “θα βάλει πλάτη στα δύσκολα της κυβέρνησης”, ενώ πρόσφατα από τη Λάρισα επισήμανε πως “δεν είναι ο κ. Τσίπρας το πρόβλημα”.

    Σε άλλο σημείο του αναφέρει ό,τι  “κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν ακροδεξιά ιδεολογική επίθεση με προβοκάτσιες και στημένα γεγονότα, ώστε να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να επιβάλουν τους νεοχουντικούς. Ο Άδωνις είναι ο νέος Παπαδόπουλος, παραληρεί όπως εκείνος, ακούστε τους λόγους του. Είναι ίδιας λογικής, ίδιας υστερίας, ίδιας παράνοιας. Ο Πλεύρης δεν είναι μια χαρά Μακαρέζος; Ο Βορίδης αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο του Παττακού και πήγε προς Τζιτζικώστα που βασιλοφέρνει.” Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: “oι νεοδημοκράτες πρέπει να μαζέψουν την οργή τους, τα νεύρα τους, γιατί μετά από σαράντα χρόνια ο λαός αποφάσισε να ψηφίσει Αριστερά”.

    Κανείς βέβαια δε λησμονεί πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που εδώ και χρόνια καλούσε τον κόσμο να εξεγερθεί κατά του Σαμαρά, προτρέποντάς τον “να μην κρατήσει το θυμό και την οργή του”.

    Απομένει να δούμε αν και κατά πόσο θα κάνει καλό στον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αυτή η στήριξη από τα Αριστερά, την ίδια μάλιστα ώρα που έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν ομάδα νεοδημοκρατών βουλευτών να καλοβλέπει την ιδέα της συναίνεσης προς την κυβέρνηση.



    ΣΧΟΛΙΑ