ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεσπά ο φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τον Λαφαζάνη με πορτρέτο του Χαμενεΐ: Λυπηρό να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα
Στο «όργιο» πλειστηριασμών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που σημείωσε ότι το ίδιο κόμμα εγκαινίασε τα funds.
«Εμείς εγκαινιάσαμε ως κίνημα την υπόθεση του αγώνα κατά των πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αυτοί οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ξεκίνησαν να έχουν μαζικό τρόπο και μαζική έκταση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ξεκίνησε αυτή την λαίλαπα των πλειστηριασμών, γενικώς και ειδικότερα πρώτης κατοικίας. Κυνικά και θα έλεγα με έναν τρόπο ας πούμε απόλυτα βάρβαρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στον realfm 97,8.
Όσον αφορά τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι επί διακυβέρνησής του δεν υπήρξε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, ο κος Λαφαζάνης υπογράμμισε:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει χονδροειδή ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι απλώς υπήρξαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας αλλά κάθε Τετάρτη γινόταν όργιο πλειστηριασμών αυτής της κατηγορίας και ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτούς που δεν μπορούσαν να υπαχθούν με κανένα τρόπο στο νόμο Κατσέλη. Αυτοί ήταν στο έλεος των τραπεζών τότε, τα funds τα εγκαινίασε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας λόγω του κινήματος αυτού που είχε αναπτυχθεί ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν, σχεδόν αδύνατον, διότι υπήρχαν σιγά σιγά καταλήψεις κάθε Τετάρτη των ειρηνοδικείων, όπου γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το κίνημα αυτό κατά των πλειστηριασμών».
Διαβάστε επίσης:
Αυτοψία του Γιάννη Μώραλη σε υπό εξέλιξη έργα στις Δ΄ και Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bally’s Intralot: Αύξηση 41,2% στα EBITDA – Διανομή μερίσματος 30 εκατ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Άνοιγμα στο -1%, σώζουν τα προσχήματα ΜΟΗ, ΕΛΠΕ και επαναφορά στις 2120 μον. – Με +1,5% η Allwyn
- Η Νιόβη Ιασεμίδη παραιτήθηκε από την Heidmar Maritime και εντάχθηκε στο δυναμικό της Capital Clean Energy Carriers
- Σοφία Μητσοτάκη: Τέλος στα fake news – Παρουσίασε νέα τεκμήρια από το ταξίδι επαναπατρισμού της με την Aegean μέσω των ellinikahoaxes
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.