ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες και στην Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ υπάρχει κίνδυνος στις παραπάνω περιοχές για πλημμυρικά φαινόμενα.
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Σταδιακή πρόσκαιρη εξασθένιση των φαινομένων περιμένουμε από αργά το βράδυ..
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 και τοπικά 14 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -1 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, από 1 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικά – νοτιοδυτικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σε βορειοανατολικούς έως 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως 7 με 8 μποφόρ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.