• Πολιτική

    Ο Καρανίκας επιτίθεται στην Σακελλαροπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμη για τη Marfin

    Καρανίκας


    Τα πυρά του κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στρέφει ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin, από την οποία τα κόμματα της Αριστεράς επέλεξαν να απουσιάζουν.

    Στην ανάρτησή του, η οποία αρχίζει με την φράση «όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο κ. Καρανίκας αναφέρεται στην κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας πως «όταν τρέχετε να καλύψει την χυδαιότητα του Μωυσή (έτσι αποκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη) στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις». Προσθέτει δε, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του “Ημερήσιου Κήρυξ” και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox».

    Ακολούθως, ο κ. Καρανίνας στρέφεται και κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως «τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία; Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

    «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

    Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.
    Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.
    Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.
    Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία;
    Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;
    Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης.
    Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα.»



    ΣΧΟΛΙΑ