• Πολιτική

    Ο Καμμένος κατηγορεί «πολίτες, διπλωμάτες και πολιτικούς της ΝΔ» για το φιάσκο με τη Σαουδική Αραβία

    • NewsRoom
    Ίμια

    Πάνος Καμμένος


    Τη Νέα Δημοκρατία κατηγορεί ο Πάνος Καμμένος για το φιάσκο της πώλησης αμυντικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία, με αφορμή την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

    Ο κ. Μητσοτάκης, στην επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση, κατήγγειλε τις νέες μεθοδεύσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, προέδρου της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία στην προσπάθειά της να προστατεύσει τον Πάνο Καμμένο από το να καταθέσει για το ζήτημα, αποφάσισε να ακυρώσει ουσιαστικά το δικαίωμα της μειοψηφίας να καλεί τα πρόσωπα που εκείνη επιθυμεί.

    Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος μέσω ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλώνει πως για την απώλεια δεν φταίει η εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου, του μεσάζοντα που παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, αλλά «πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι», οι οποίοι «ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία»!

    Καμμένος
    Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: 

    Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία.

    Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού.

    Όσον αφορά τη Βουλή, βεβαίως η υπόθεση θα έρθει στο Κοινοβούλιο από τη Δικαιοσύνη, για να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθέως εμπλέκονται.

    ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Μητσοτάκη για Πάνο Καμμένο: Απαράδεκτες οι μεθοδεύσεις της Χριστοδουλοπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Χαμός στη Βουλή από τις νέες μεθοδεύσεις της Χριστοδουλοπούλου για να καλύψει τον Πάνο Καμμένο

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ καλύπτουν την Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα γίνουμε τηλεοπτικό παράθυρο



    ΣΧΟΛΙΑ