ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Καμμένος, παρά τους λεκτικούς λεονταρισμούς του στηρίζει την κυβέρνηση κι έτσι εμπράκτως στηρίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών» τονίζει ο βουλευτής Χίου της ΝΔ και Αν. Τομεάρχης Εργασίας, Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξή του Κυριακάτικη Κontra news. «Ο κ. Τσίπρας απέπεμψε τον βασικό υποστηρικτή και πρωτεργάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, (σ.σ. τον Ν. Κοτζιά) αποδεικνύοντας ότι είναι όμηρος του συνεταίρου του, κ. Καμμένου» λέει για το ίδιο θέμα και συμπληρώνει: «Πρόκειται για μια απίστευτη διγλωσσία του ίδιου του πρωθυπουργού και ένα παιχνίδι για να διατηρηθούν στην εξουσία, παίζοντας όμως με τα εθνικά μας θέματα».
Ο κ. Μηταράκης επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ «θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών είτε στη σημερινή, είτε στην επόμενη Βουλή» σημειώνοντας ωστόσο ότι «Βέβαια όλοι γνωρίζουν, ότι από τη στιγμή που αυτή υπεγράφη, παράγει έννομα αποτελέσματα και αν κυρωθεί, μετά τα περιθώρια θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Γι’ αυτό και εμείς ζητάμε άμεσα εκλογές ώστε να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
Τέλος, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην Κομισιόν λέει ότι είναι «η πρώτη φορά που έχουμε προϋπολογισμό σεναρίων» και πως «Τα στοιχεία του Προσχεδίου δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς δείχνουν στασιμότητα των επενδύσεων για το 2018 και αυτό επιβαρύνει και τις προβλέψεις του 2019».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μαύρα σύννεφα» στους ΑΝ.ΕΛ.: Σκληρή κόντρα Καμμένου-Κουίκ-Κουντουρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεκόρ πληρωμών το 2025 για τα Σχέδια Βελτίωσης στον Πρωτογενή Τομέα – Nέα επενδυτικά προγράμματα άνω των €500 εκατ.
- Το Βρετανικό Μουσείο δανείζει ελληνικές αρχαιότητες – Το μοντέλο να ισχύσει και για τα Γλυπτά λέει ο διευθυντής του
- ΟΤΕ: Αγόρασε 299.589 μετοχές μέση τιμής κτήσης 16,895 ευρώ
- Αδειάζει η κλεψύδρα για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΔΥΠΑ – 40.000 θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί