Ένα χρόνο μετά την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γιώργος Σάρλης αναλαμβάνει ξανά τα ίδια καθήκοντα. Ο 37χρονος δικηγόρος είναι η επιλογή του νέου υπουργού Μιχάλη Οικονόμου για τη θέση του γενικού γραμματέα και πλέον μετά την αποχώρηση του Σταύρου Κοντονή, αποχωρεί και ο γ.γ. του, Δημήτρης Παπασπύρου.
Ο κ. Σάρλης ανέλαβε το Μάρτιο του 2015 χρέη ειδικού συμβούλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας επί υπουργίας Νίκου Παρασκευόπουλου.
Το Νοέμβριο του 2017 , επί υπουργίας Κοντονή παραιτήθηκε και εν συνεχεία, ανέλαβε ειδικός συνεργάτης της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Φέρνει τα πάνω κάτω στο BLS – Διορίζει τον συντηρητικό οικονομολόγο Ε.Τζ. Αντόνι
- Imperial Petroleum: Η ναυτιλιακή του Χάρη Βαφειά αγόρασε τρία πλοία από την Brave Maritime
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Προπλήρωσε δάνεια 100 εκατ. δολαρίων – Είχε μείωση εσόδων κατά 44,6% και ζημίες
- Παναθηναϊκός: Δεδομένη η πώληση του Μαξίμοβιτς στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί – Στα 5,2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του
