• Top Stories

    Ο Γ. Βαρουφάκης επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ3: «Είστε εδώ χάρη σε μένα και τον Α. Τσίπρα»! (video)


    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ3 όπου είχε ένα μάλλον… «θερμό» επεισόδιο με την παρουσιάστρια, καθώς όταν του έκανε παρατήρηση για ένα σχόλιό του, εκείνος την επέπληξε γιατί δεν του άρεσε!

    Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αντέδρασε όταν ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε ότι «στην ίδια χώρα ζούμε…» και του απάντησε ότι «Δεν ζούμε στην ίδια χώρα, εσείς πηγαινοέρχεστε» ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου, που έκανε τον κ. Βαρουφάκη να εξαγριωθεί με «τρόπο».

    Δείτε το video:

    Βέβαια, φρόντισε να τη «σφάξει με το γάντι» και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι πηγαινοέρχεται, για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας στο εξωτερικό, «υπενθυμίζοντάς» της ότι «Ο λόγος που βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή, είναι ότι το 2013, ήμασταν εδώ με τον Αλέξη Τσίπρα μαζί και παλεύαμε για να ανοίξει αυτό το στούντιο».

    «Γι’ αυτό να είστε λίγο πιο προσεκτική στους χαρακτηρισμούς. Κρατήστε λίγο τα προσχήματα τουλάχιστον, γιατί σε αυτό το στούντιο δεν θα βρισκόσασταν, αν δεν υπήρχε ο αγώνας εκείνων…» συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης, για να λάβει την απάντηση της παρουσιάστριας ότι ήταν ένας «αγώνας πολλών…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαράζ κατασχέσεων από την Εφορία, ενώ τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ειδικοί της ΕΕΤΤ «αδειάζουν» το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας – Έως και 18 τηλεοπτικές συχνότητες «αντέχει» η Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαιρετίζει το EuroWorking Group τη συμφωνία με τους Θεσμούς – Στο «άμεσο μέλλον» η συζήτηση για το χρέος



    ΣΧΟΛΙΑ