• Πολιτική

    Ο φερόμενος ως προστατευόμενος μάρτυρας «Κελέση» διαψεύδει τώρα πως γνώριζε για χρηματισμό πολιτικών!

    • NewsRoom
    Novartis

    Novartis


    Διαψεύδει πως έχει οποιαδήποτε γνώση για χρηματισμό πολιτικών προσώπων το πρόσωπο που φέρεται ως δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis.

    O Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Novartis, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site newpost.gr δεν παραδέχεται ευθέως, για προφανείς λόγους, αλλά ούτε και διαψεύδει ότι είναι ο προστατευόμενης μάρτυρας με το ψευδώνυμο «Κελέση», ωστόσο από τα όσα αναφέρει είναι προφανές πως πρόκειται για έναν από τους τρεις μάρτυρες.

    Ο φερόμενος ως «προστατευόμενος μάρτυρας» αρνείται οποιαδήποτε επίσημη δήλωση, επικαλούμενος την εν εξελίξει δικαστική έρευνα ενώ δηλώνει ότι από τη Novartis αποχώρησε οικειοθελώς, χωρίς αυτή η αποχώρηση να συνοδεύεται από οικονομικές ατασθαλίες, όπως έχει γραφεί. «Η υπόθεση και η έρευνα της δικαιοσύνης είναι μυστική και εγώ δεν έχω κάτι να προσθέσω. Δεν έχει κάνει δήλωση η ίδια η εταιρεία, δεν θέλω να κάνω εγώ. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Έχω υποφέρει πάρα πολύ από αυτή την ιστορία», αναφέρει.

    Το ενδιαφέρον πάντως στις δηλώσεις έρχεται από την απάντησή του στην ερώτηση για το αν γνώρισε για χρηματισμούς πολιτικών, καθώς η «Κελέση» έχει αναφερθεί σε αρκετούς από αυτούς. «Ασχολούμην με άλλο τομέα. Οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου», ήταν η απάντησή του.



    ΣΧΟΛΙΑ