ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δημήτριος Σκαλτσούνης θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και η Μαρία Γεωργίου η νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, μετά από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, τοποθέτησε τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Δημήτριο Σκαλτσούνη στην θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας και παράλληλα τοποθέτησε την αντιπρόεδρο Μαρία Γεωργίου στην θέση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου.
Ο κ. Σκαλτούνης αποχωρεί από το δικαστικό σώμα, λόγω συμπλήρωσης του προβλεπομένου από το Σύνταγμα ανωτάτου ορίου ηλικίας την 30η Ιουνίου 2022 και η κυρία Γεωργίου αποχωρεί από το Ανώτατο Πολιτικό και Ποινικό Δικαστήριο το 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ για Τραμπ: Αποκρουστική η δήλωσή του για στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν
- Εxxon Mobil: Στα 6-9 κυβικά πόδια η ποσότητα Φυσικού Αερίου στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ Κύπρου
- Ζάκυνθος: Απίστευτη υπόθεση με άνδρα που παρίστανε επί χρόνια τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρέμι Μόουζες
- Ευρωαγορές: Επιστροφή σε αρνητικά πρόσημα – Άλμα 10% για Ericsson, κατρακύλα -34% για Ubisoft