• Πολιτική

    Ο Αλέξης Τσίπρας σπάει το εμπάργκο και βγαίνει στον ΣΚΑΙ

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας


    O Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑI. Με τον τρόπο αυτό σπάει το εμπάργκο που… ο ίδιος επέβαλλε για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

    Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.

    «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε ο πρωθυπουργός.

    Όπως εξήγησε ο ίδιος με ξεχωριστή ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook,  ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την κίνηση ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

    «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

    Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο.

    Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του στο Facebook.



    ΣΧΟΛΙΑ