• Πολιτική

    Τι απαντά ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τη διαπλοκή μέσα από τη φυλακή

    • NewsRoom
    Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Με αφορμή την αναφορά του ονόματός του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή περί διαπλοκής και διαφθοράς, ο πρώην υπουργός και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, “απάντησε” μέσω του συνηγόρου του.

    «…Ο κος Τσοχατζόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου έγινε εκτενής αναφορά, χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των Αρχηγών των κομμάτων στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, δικάζεται αυτή τη στιγμή από το Δικαστήριο Κακουργημάτων της Αθήνας, σε δεύτερο βαθμό. Μέχρις ότου λοιπόν, εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση, επί της κατηγορίας που τον βαραίνει, τεκμαίρεται ότι είναι αθώος, με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάθε άλλη συμπεριφορά υποβαθμίζει το ρόλο του Δικαστηρίου και είναι ασύμβατη με τους κανόνες δικαίου…», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, κ. Γιάννης Παγορόπουλος.

    Ωστόσο, η συζήτηση στη Βουλή δεν περιορίστηκε μόνο στην αναφορά του ονόματος του κ. Τσοχατζόπουλου αλλά ακούστηκαν και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος απάντησε άμεσα στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας μάλιστα για προσωπικό μένος εναντίον του.

    Ο δικηγόρος κ. Μαντζουράνης σε επιστολή του έδωσε μία αιχμηρή απάντηση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας για προσωπικό μένος απέναντι στο πρόσωπό του.

    «Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα ΜΜΕ τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens»,επισημαίνει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο δικήγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση για τη Διαφθορά.

    Νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων “Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς το θετό τους πατέρα. Και ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε εσάς τον καινούργιο του εργοδότη. Κοσκωτάς – Τσίπρας, ένας Ματζουράνης δρόμος”, γεγονός που πυροδότησε την κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ευρωδικαστήριο: Απίστευτη απόφαση για ζευγάρι που έγινε έλεγχος στο σπίτι τους από την εφορία. Το όνομα τους ήταν σε λίστα φοροφυγάδων

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα λίστα: Οι Γερμανοί μας έδωσαν επιπλέον 500 ονόματα καταθετών, που είχαν τα λεφτά τους στην Ελβετία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ