• Πολιτική

    Ντόρα Μπακογιάννη: «Επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται»

    Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής


    Δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα στον ΣΚΑΪ

    Ως πρωτοφανή χαρακτηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη την κίνηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, να ασκήσει εχθές το βράδυ, μετά από πολλές ημέρες διεργασιών, αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στον πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με το skai.gr.

    «Αφού η κ. Δημητρίου είχε δώσει την αναίρεση σε αντιεισαγγελέα, που απεφάνθη ότι ορθώς δεν δόθηκε άδεια, πήρε το θέμα, κράτησε ανοιχτά έως τις 12 τα δικαστήρια Βόλου για να κάνει η ίδια την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

    Παράλληλα, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία εκβιάζεται και τρομοκρατείται.

    «Το συμπέρασμα είναι ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι αυτό γίνεται από όσους «καίνε, απειλούν, δημιουργούν κάθε ημέρα θέματα σε εκδηλώσεις και απειλούν ευθέως ότι θα κάψουν τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αν δεν περάσει το δικό τους».



    ΣΧΟΛΙΑ