ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Αποφασίστηκε από την διάσκεψη των προέδρων πως στην συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής, την Παρασκευή, για το κλείσιμο της υπόθεσης Novartis θα τοποθετηθούν ξανά 10 κάλπες οι οποίες θα αφορούν τα 10 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα των 10 καλπών επικαλέστηκε λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και προκειμένου να μην υπάρξουν ενστάσεις ακυρότητας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Νίκος Βούτσης επικαλέστηκε και την σχετική εισήγηση των υπηρεσιών της Βουλής για το θέμα. Η ΝΔ που είχε αντιδράσει και την πρώτη φορά που στήθηκαν 10 κάλπες όταν η Βουλή συνεδρίασε προκειμένου να συσταθεί η προανακριτική επιτροπή αναμένεται πως και τώρα θα έχει την ίδια αρνητική στάση στο θέμα καθώς όπως επισημαίνουν βουλευτές η Βουλή αυτή τη φορά δεν θα αποφασίσει για την άσκηση δίωξης σε πολιτικά πρόσωπα αλλά οι βουλευτές θα ψηφίσουν για το αν η Βουλή έχει αρμοδιότητα ή όχι να ελέγξει την υπόθεση.
Γι’ αυτό και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για ένα δεύτερο επικοινωνιακό σόου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να νεκραναστηθεί η υπόθεση Novartis.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.