• Πολιτική

    Novartis: Δέκα κάλπες την Παρασκευή για το κλείσιμο της υπόθεσης

    • NewsRoom


    Αποφασίστηκε από την διάσκεψη των προέδρων πως στην συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής, την Παρασκευή, για το κλείσιμο της υπόθεσης Novartis θα τοποθετηθούν ξανά 10 κάλπες οι οποίες θα αφορούν τα 10 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα.

    Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα των 10 καλπών επικαλέστηκε λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και προκειμένου να μην υπάρξουν ενστάσεις ακυρότητας της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Νίκος Βούτσης επικαλέστηκε και την σχετική εισήγηση των υπηρεσιών της Βουλής για το θέμα. Η ΝΔ που είχε αντιδράσει και την πρώτη φορά που στήθηκαν 10 κάλπες όταν η Βουλή συνεδρίασε προκειμένου να συσταθεί η προανακριτική επιτροπή αναμένεται πως και τώρα θα έχει την ίδια αρνητική στάση στο θέμα καθώς όπως επισημαίνουν βουλευτές η Βουλή αυτή τη φορά δεν θα αποφασίσει για την άσκηση δίωξης σε πολιτικά πρόσωπα αλλά οι βουλευτές θα ψηφίσουν για το αν η Βουλή έχει αρμοδιότητα ή όχι να ελέγξει την υπόθεση.

    Γι’ αυτό και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για ένα δεύτερο επικοινωνιακό σόου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να νεκραναστηθεί η υπόθεση Novartis.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο επεισόδιο στην υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων: Άφαντη επί μία εβδομάδα ιατρός του Λαϊκού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fosun, Apollo και CVC στους μνηστήρες για χαρτοφυλάκιο της Novartis

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκαταρκτική NOVARTIS: Πόρισμα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πώς δικαιολογούν την «αναρμοδιότητα»



    ΣΧΟΛΙΑ