ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι κρύβει η μετάθεση της συζήτησης για τις υποκλοπές – Όλο το παρασκήνιο και οι κινήσεις του Ταλ Ντίλιαν
Την οικογένεια του πιλότου Στάθη Τσιτλακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το Phantom της πολεμικής αεροπορίας, επισκέφθηκε στο χωριό Γρανίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, λίγο πριν αναχωρήσει από τη Δράμα.
Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του και άφησε λίγα λουλούδια στον τάφο του.
“Ο ελληνικός λαός δεν θα λησμονήσει ποτέ τη θυσία των δυο αεροπόρων μας, του Στάθη Τσιτλακίδη και του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον και τίμησαν την πατρίδα υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας κυριαρχία” ανέφερε χθες ο κ. Ανδρουλάκης ανοίγοντας την πολιτική ομιλία του. Νωρίτερα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους από τους παρευρισκόμενους.
Διαβάστε επίσης
Κύπρος: Ασθενής σεισμική δόνηση νότια της Λεμεσού
Μπλίνκεν: Η Κίνα σκέπτεται να παράσχει όπλα στη Ρωσία
Ουκρανία: Πιέσεις σε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου για την παροχή μαχητικών F-16 στο Κίεβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.