• Πολιτική

    Με παρατράγουδα ξεκινά ο τελικός του κυπέλλου: Μολότοφ, πετροπόλεμος, μέχρι και… σεισμός!

    • NewsRoom
    τελικός


    Με παρατράγουδα φαίνεται πως ξεκινά και ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο.

    Αρκετοί οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βόλου για να παρακολουθήσουν τον τελικό βρέθηκαν με εισιτήρια στα χέρια τα οποία δεν είχαν πάνω τους το νούμερο της θέσης που έπρεπε να καθίσουν, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Αυτό, άλλωστε ήταν και το μεγάλο πρόβλημα που οδήγησε το βράδυ της Πέμπτης τον αρμόδιο υφυπουργό να ζητήσει την αναβολή του αγώνα. Η απόφασή του άλλαξε μετά από τις έντονες πιέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες υποστήριξαν πως το θέμα θα είχε λυθεί με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων στις θέσεις και τα εισιτήρια.

    Λίγο μετά τις 17:00, ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνιση του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο, πηδώντας από τους φράχτες.

    Μάλιστα κατά την είσοδό τους στο Πανθεσσαλικό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ εκτοξεύθηκαν πλήθος φωτοβολίδων, μέχρι και μολότοφ, με αποτέλεσμα να ανάψει φωτιά. Μάλιστα, ένας από τους οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πήρε μέχρι και το σημαιάκι του κορνέρ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν και καρέκλες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Την ίδια ώρα, σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις συνέβαιναν έξω από το Πανθεσσαλικό. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ από την πλευρά τους οι οπαδοί ξεκίνησαν πετροπόλεμο ενώ άναψαν και φωτιές εκτός του γηπέδου.

    Και οι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με την είσοδό τους στο στάδιο.

    Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, δύο σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 3 και 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Σκιάθου, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικός Κυπέλλου: Με ελικόπτερο έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης στον Βόλο – Ατύχημα με πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ