ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθούν, σήμερα, οι οκτώ δράστες του εγκλήματος στον Λαγανά της Ζακύνθου, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 22χρονος Αμερικανός Μπακαρί Χέντερσον.
Οι δράστες, είναι επτά Σέρβοι και ένας Έλληνας και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αφού οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διέυθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, θα παραμείνουν εκεί μέχρι να βρεθούν στον ανακριτή.
Κανείς εξ’ αυτών δεν παραδέχεται πως ευθύνεται για τον θάνατο του Αμερικανού, έχοντας ο καθένας έτοιμη την απολογία. Ο Έλληνας, που είναι μπάρμαν, παραδέχεται μεν πως τον χτύπησε, αλλά όχι πως τον σκότωσε:
«Ναι τον χτύπησα αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω. Είδα το περιστατικό της συμπλοκής με τον συνάδελφό μου και έτρεξα να βοηθήσω».
Ο πορτιέρης αναφέρει πως δεν χτύπησε καν τον 22χρονο, ούτε μία φορά: «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο».
Οι υπόλοιποι έξι, αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, όμως, οι κάμερες, τους διαψεύδουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζάκυνθος: Τι είπε ο 34χρονος μπάρμαν για τον φόνο του 22χρονου Αμερικάνου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον 22χρονο – Τον σκότωσαν για μια selfie (pics- video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάκυνθος: Απίστευτο! Ο αδερφός του νεκρού Αμερικανού σκοτώθηκε έξω από μπαρ (pics – video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
- Δημοσκόπηση Alco: Τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας και της διαφθοράς – Νεανική βία και πρόσβαση των εφήβων στα social media
- ΗΠΑ: Το shutdown πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η Βουλή προωθεί τη συμφωνία χρηματοδότησης του Τραμπ
- Axios: Νέοι όροι από το Ιράν πριν τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Zητά αλλαγή τόπου και διμερή μορφή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.