• Top Stories

    Βουλευτής της ΝΔ περιγράφει την στιγμή της επίθεσης Κασιδιάρη στον Δένδια

    Κασιδιάρης


    Ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας ήταν παρών την στιγμή που προκλήθηκε το επεισόδιο με τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη στην ολομέλεια της Βουλής.

    Αξιοσημείωτο είναι το ότι ο κ.Δήμας καθόταν στα έδρανα που βρίσκονται ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και της ΧΑ και ήταν αυτός που μπήκε πρώτος ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια όταν ο πρώτος τον απώθησε, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε τον Νίκο Δένδια. Με τα χέρια του τον έσπρωξε στο στήθος».

    https://youtu.be/BQIcexO7Uvs

    Εκείνη τη στιγμή και ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους έριξαν νερό, ενώ εκτόξευσαν και προς το μέρος τους πλαστικά μπουκάλια νερού.

    Κσιδιάρης
    Ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας

    Ο Νίκος Δένδιας, αν και ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά τον προπηλακισμό που δέχθηκε από τους χρυσαυγίτες, δεν έφυγε σημείο, αφού όπως δήλωσε αν αποχωρούσε αυτό σημειολογικά θα σήμαινε κάτι. Ωστόσο με τη φρουρά να καθυστερεί να επέμβει, οι βουλευτές που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να ηρεμήσουν την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν οι βουλευτές της ΧΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε ξύλο στη Βουλή μεταξύ Κασιδιάρη-Δένδια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουτιά του ΑΕΠ κατά 0,5% για το πρώτο τρίμηνο του 2017 – Σε ύφεση η ελληνική οικονομία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτα λεφτά στη ναυτιλία: Πώς ο Β. Μαρινάκης σε 6 μήνες έβγαλε κέρδος 10 εκατ. δολ.



    ΣΧΟΛΙΑ