• Top Stories

    Βόλος: Ομολόγησε την δολοφονία του αδελφού του – Τον σκότωσε χτυπώντας τον με ένα τηγάνι

    Σερρές


    Την δολοφονία του 38χρονου αδελφού του, Σταμούλη Σούπα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στην περιοχή Φυτόκο στη Νέα Ιωνία Βόλου ομολόγησε ο 41χρονος αδελφός του. Όπως είπε ο αδελφός του θύματος, σκότωσε τον 38χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα τηγάνι.

    Ο δράσης δήλωσε πως μαζί με τον αδελφό του βρίσκονταν στο σπίτι τους έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο άτυχος άνδρας του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι προτού τον μεταφέρει εκτός του σπιτιού. Στη συνέχεια, έπεσε να κοιμηθεί!

    Ο ίδιος είχε δηλώσει αρχικά στην αστυνομία πως το σπίτι τους είχε πέσει θύμα ληστών, οι οποίοι σκότωσαν τον αδελφό του. Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν πλήθος αντιφάσεις σε όσα κατέθεσε και, μετά από πίεση, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα. Υπέδειξε, μάλιστα, το τηγάνι που χρησιμοποίησε ως όπλο του εγκλήματος και που, παρά το μεθύσι του, είχε πλύνει για να μην μείνουν ίχνη αίματος.

    Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριο έγκλημα στον Βόλο με θύμα 37χρονο – Η Αστυνομία ανακρίνει τον αδελφό του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην κηδεία της 36χρονης Μ.Ιατρού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένοπλη ληστεία στα διόδια της Αττικής Οδού από ληστές χρηματοκιβωτίων -Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο



    ΣΧΟΛΙΑ