ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης δεν έχει σταματημό.
Μετά τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και το αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, και το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε επίθεση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης
Δίνοντας συνέντευξη στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά πως «η Δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει τις υποθέσεις και με κριτήρια πέραν της αυστηρής νομικής κρίσης».
Συγκεκριμένα, o κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, «είναι μια κακή εξέλιξη το γεγονός ότι άλλοι καταδικασμένοι για πράξεις πολύ μεγάλης κοινωνικής απαξίας έχουν κριθεί άξιοι του ευεργετήματος της αναστολής και δύο νέα παιδιά θα παραμείνουν στη φυλακή. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο μαύρο βιβλίο της ελληνικής Δικαιοσύνης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φυλακή θα παραμείνει η Ηριάννα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας: «Να παραμείνει στη φυλακή η Ηριάννα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηριάννα: Άνω – κάτω Σύνταγμα και Ερμού στην πορεία συμπαράστασης (video – pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Στουρνάρα: Όταν αρνήθηκα την διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα Αττικής, έστειλαν το ΣΔΟΕ στην γυναίκα μου
- Στο «κόκκινο» ξανά οι ευρωαγορές – Απογοήτευσε η Mercedes, άνοδος 2% για τη Hermès
- Politico: Η Κομισιόν δεν θα έπρεπε να αποδεσμεύσει 10 δισ. ευρώ για την Ουγγαρία, λέει το Ευρωδικαστήριο
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα από τη ναύλωση του m/v Phaidra 5,18 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.