• Top Stories

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Tο έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση στο Μάντσεστερ

    • NewsRoom
    Βασίλισσα Ελισάβετ


    Η βασίλισσα Ελισάβετ χαρακτήρισε την επίθεση στο Μάντσεστερ μια «πράξη βαρβαρότητας» και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωσε αφενός συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός και αφετέρου ευχαρίστησε τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την αντίδραση των κατοίκων της πόλης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ως εξής:

    «Ολόκληρο το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τους θανάτους, τους τραυματισμούς στο Μάντσεστερ την περασμένη νύκτα τόσων ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, που απλώς διασκέδαζαν σε συναυλία.

    Γνωρίζω ότι μιλώ εξ ονόματος όλων καθώς εκφράζω την βαθύτερή μου συμπάθεια σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτό το τρομακτικό γεγονός και ιδιαίτερα στις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν ή τραυματίσθηκαν.

    Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, που ανταποκρίθηκαν με τέτοιον επαγγελματισμό και φροντίδα.

    Και θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του Μάνστεστερ ανταποκρίθηκαν με ανθρωπισμό και συμπόνοια σε αυτήν την πράξη βαρβαρότητας».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δραματική εξέλιξη: Ο θείος της 8χρονης Σάφι ενημέρωσε το κυπριακό ΥΠΕΞ ότι η ανιψιά του είναι μεταξύ των νεκρών στο Μάντσεστερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ: Αγνοούμενη η 15χρονη κόρη διάσημης τραγουδίστριας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη 23χρονος στο νότιο Μάντσεστερ για την επίθεση στη συναυλία



    ΣΧΟΛΙΑ