• Πολιτική

    Τσοχατζόπουλος-Σταμάτη: Πήγαν χέρι-χέρι το παιδί τους στο σχολείο (pics-video)

    Τσοχατζόπουλος

    7752303


    Το πρωί της Παρασκευής, ήταν το πρώτο που βρήκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο σπίτι του, μετά την αποφυλάκισή του. Μάλιστα, η πρώτη επιθυμία του πρώην πολιτικού, ήταν να πάει με τη γυναίκα του το παιδί τους στο σχολείο.

    Έτσι, μετά από πέντε σχεδόν χρόνια, πιασμένοι χέρι-χέρι, Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη, πήγαν τον μικρό γιο τους στο σχολείο, κοντά στο σπίτι τους, στο Χαλάνδρι.

    Μάλιστα, αφού είπε αρχικά ότι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να περπατάει μισή ώρα το πρωί και μισή το απόγευμα, λόγω της εγχείρησης ανοιχτής καρδιάς που έκανε, δήλωσε για την “βόλτα” που έκαναν: «Ήταν κάτι μοναδικό». Δεν μπόρεσε να μην ευχαριστήσει και τη γυναίκα του, γιατί «αυτή κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους. Τους τελευταίους 3-4 μήνες μας οδήγησε στο καλύτερο αποτέλεσμα». Ενώ για την δίκη του μέσα στο Ιούνιο, «θα τα πούμε αργότερα».

    Οι γονείς του μικρού είχαν και μια σύντομη κουβέντα με τον δάσκαλο του, για να μάθουν για την πρόοδο του. Μετά και από αυτό, ο πρώην υπουργός κέρασε σάντουιτς και χυμούς τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι του.

    Όταν ο μικρός γύρισε από το σχολείο, τον αγκάλιασε σφιχτά και βγήκαν στο μπαλκόνι, όπου του έδειξε το σχολείο του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έχει πλέον όλο τον χρόνο, να ασχοληθεί με τον γιο του, κάτι που ήθελε πολύ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα ποτά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η αντιπάθεια με την μητέρα της Ελισάβετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Πολάκης αυτοαποθεώνεται για το σόου στη Ζάκυνθο – «Με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε…»

    MH XAΣΕΤΕ: Αγωνία στην Τράπεζα Πειραιώς από τις αξιολογήσεις της Egon Zehnder και του Ανδρέα Γαβρηιλίδη

     



    ΣΧΟΛΙΑ