ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η κηδεία του ιδρυτή της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στο ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην Σπάρτη.
Ο επιχειρηματίας είχε γεννηθεί το 1932 στη Λακωνία και ίδρυσε τη NIKAS το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια».
Από το 2003 η Π.Γ. Νίκας πέρασε στα χέρια της Global Finance.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τερμάτισε ο Βίτσας: Μετά τον Ανδρέα συγκρίνει τον Τσίπρα και με τον… Αλιέντε!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Apivita: Η επίσκεψη Τσίπρα, η τακτική γ.σ. και η εκκρεμότητα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρολίγον τραγωδία στις Σέρρες: Οδηγός μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε αγοράκι 2,5 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Αιχμές για υπουργούς που έλειπαν από τα γενέθλια της ΝΔ – «Εγώ είχα υποχρεώσεις, αλλά γύρισα»
- Έλον Μασκ: Ξανά τρισεκατομμυριούχος – Εκτοξεύθηκε κατά 65 δισ. δολάρια η περιουσία του σε μία ημέρα
- Γαλλία και Γερμανία ζητούν νέο ισχυρό εμπορικό «όπλο» αποκλεισμού χωρών από την ενιαία αγορά – Στο βάθος η Κίνα
- Μάρκο Ρούμπιο: Σήμερα το απόγευμα φτάνει στην Αθήνα – Πρόγραμμα, συμφωνίες, συναντήσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.