• Top Stories

    Θρίλερ με Αθηναίο γιατρό – Εξαφανισμένος από τη Δευτέρα, τον ψάχνουν στην Αχαΐα


    Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός γιατρού από την Αθήνα. Ο γιατρός αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν άφησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Αθηνών -Πατρών και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

    Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις 23:15 χθες το βράδυ εντοπίστηκε στο 152ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

    Το εν λόγω όχημα ήταν κλειδωμένο, ενώ ο οδηγός του είχε ανάψει τα προειδοποιητικά φώτα, πριν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Οι τελευταίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει πως ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας.

    Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο.

    Αρχικά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν την περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο, καθώς και απόκρημνα σημεία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες, μαζί με αστυνομικούς, για τον εντοπισμό του οδηγού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Πήγασος – Τι τους είπαν οι τραπεζίτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Την έψαχναν στην Πολωνία, την εντόπισαν στη Λευκάδα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λέσβος: Θρήνος για την άτυχη μάνα Ελένη Βαλελή (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ