• Top Stories

    Θλίψη: Η 27χρονη που είχε δεθχεί επίθεση από τον άντρα της άφησε την τελευταία της πνοή

    • NewsRoom
    27χρονη


    Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 27χρονης μητέρας την οποία χτύπησε ο σύζυγός της στο κεφάλι με σκεπάρνι μέσα στο σπίτι τους, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή, ένα μήνα μετά το περιστατικό.

    Η 27χρονη μητέρα νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία τα τραύματά της. Όταν βγήκε από την εντατική, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, προσεβλήθη από ιό και ξαναμπήκε στην εντατική μονάδα, αλλά δυστυχώς η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή.

    27χρονη

    Υπενθυμίζεται ότι είχε δεχθεί επίθεση από τον σύζυγό της το βράδυ της 12 Ιουνίου, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν στην Πέτρα Πρέβεζας. Τα χτυπήματα ήταν πολλά και κυρίως στο κεφάλι και τον αυχένα.

    Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος που φρόντισε να εξαφανιστεί, συνελήφθη μετά από μερικές ώρες από την αστυνομία και στη συνέχεια προφυλακίστηκε. Ο θάνατος της νέας κοπέλας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και αποτελεί την κορύφωση σε ένα οικογενειακό δράμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βολή εξ επαφής από το στόμα: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «σάτυρος των ασανσέρ» θα περάσει από ψυχίατρο κατόπιν εντολής εισαγγελέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάκυνθος: Στον ανακριτή οι οκτώ δράστες της δολοφονίας του Αμερικανού



    ΣΧΟΛΙΑ