• Top Stories

    Τα “γυρίζει” ο Καζάκος: «Δεν είπα προδότες τους νέους αλλά αυτούς που τους αναγκάζουν να φύγουν» (video)

    • NewsRoom
    Καζάκος


    Αφού μάλλον κατάλαβε ότι πραγματοποίησε μία απερίσκεπτη δήλωση, ο Κώστας Καζάκος, άρχισε να “τα αλλάζει” και διατύπωσε αλλιώς τις σκέψεις του για τους νέους που φέυγουν από την Ελλάδα.

    Δεν παρέλειψε βέβαια να προστατέψει τον εαυτό του, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του ήταν διαφορετικές αλλά κάποιοι “βυσσοδόμησαν” πάνω σε αυτές, όπως χαρακτηριστικά είπε, στην εκπομπή “Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο”, το Ράδιο Γάμμα και τον Γ. Γεωργόπουλο:

    «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν». 

    «Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους».

    Οι προηγούμενες δηλώσεις του, που είχαν προκαλέσει σάλο, ήταν οι εξής: «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πρεμιέρα» αύριο για τις Πανελλαδικές – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ριάντ και οι χώρες – σύμμαχοι τού διακόπτουν τις σχέσεις με το Κατάρ λόγω τρομοκρατίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καζάκος: «Προδότες όσοι φεύγουν στο εξωτερικό» – Χαμός στο Twitter με την δήλωσή του (pics – video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ