• Top Stories

    Στον εισαγγελέα ζευγάρι που έκρυβε ηρωίνη σε γλάστρες στο μπαλκόνι τους στη Θεσσαλονίκη

    ΠΟΑΣΥ


    Δυο αστυνομικές περιοχές της χώρας συνεργάστηκαν για να μπει τέλος στην δράση ενός ζευγαριού Ελλήνων, που διακινούσαν σε μια τρίτη περιοχή την ηρωίνη που έκρυβαν μέσα στις γλάστρες του μπαλκονιού τους!

    Οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας είχαν τις πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει ένας 47χρονος και μία 36χρονη και οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πιερίας για να τους συλλάβουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατοικούν. Σημαντικό είναι το γεγονός πως δανείστηκαν τον σκύλο ανιχνευτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών για να κάνει έρευνα!

    Το ζευγάρι ακινητοποιήθηκε με έφοδο στο σπίτι του, αλλά οι αστυνομικοί δεν βρήκαν παρά μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς βάρους 1,6 γραμμαρίων και 46 ναρκωτικά χάπια. Από την δύσκολη θέση τους έβγαλε ο εκπαιδευμένος σκύλος, που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Εκεί, μέσα στις γλάστρες, ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων! Έτσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος» ο Αλέξης Τσίπρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: Είσαι τόσο άσχετος Τσίπρα ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη – Τσίπρα το 2015: «Φοβάμαι το Γουδή»!



    ΣΧΟΛΙΑ