• Top Stories

    Στοχοποίηση καθηγητή του Παντείου με αφίσες: «Αυτός είναι ο φασίστας»

    • NewsRoom
    Άγγελος Συρίγος


    Στοχοποιείται ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος, μέσα από αφίσες στους τοίχους του ιδρύματος, καθώς και σε πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

    Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή.

    Η Σύγκλητος του ιδρύματος αντέδρασε άμεσα με ανακοίνωσή της στην οποία μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών». Παράλληλα όπως αναφέρουν στοιχεία της «Κ», καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου απ’ όλους τους καθηγητές του Παντείου.

    Ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές – όχι της Παντείου – που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει.

    Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ρόλος της 16χρονης στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Την έμπλεξε ο πατέρας της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων του Λεμπιδάκη – Σοκάρει η κατάθεση του επιχειρηματία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που έσωσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη



    ΣΧΟΛΙΑ