ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμία: 25χρονοι κρατούσαν 30χρονο για έξι ώρες με πιστόλι και μαχαίρι για να του πάρουν χρήματα από την τράπεζα
Στον εισαγγελέα, οδηγήθηκε ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και διαπιστώθηκε πως του είχε δοθεί ναρκωτικό χάπι.
Το ζευγάρι αρνήθηκε την συγκεκριμένη πράξη λίγο πριν περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.
Από τη σημερινή εξέταση του 23χρονου και της 17χρονης μητέρας, θα εξαρτηθεί εκτός από τη δική τους τύχη – αν θα προφυλακιστούν ή όχι – αλλά και η τύχη των τριών παιδιών τους καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να απομακρυνθούν από το επικίνδυνο περιβάλλον που ζούσαν, ενώ θα εξετασθεί αν θα τους αφαιρεθεί και η επιμέλειά τους.
Από χθες το βράδυ τα δύο αδερφάκια του μωρού, ένα αγοράκι 3,5 και ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, βρίσκονται συνοδεία ανθρώπων του “Χαμόγελου του Παιδιού” στο Νοσοκομείο Παίδων για όλες τις ιατρικές εξετάσεις.
Πηγή: Lamiareport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στη Λαμία: Ποιος τελικά έδωσε τα ναρκωτικά στο 1,5 έτους αγοράκι;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαξίμου σε δίλημμα: Τι εισηγούνται τα δύο «στρατόπεδα» στον Αλέξη Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην αγκαλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» τα αδερφάκια του 18 μηνών μωρού που του έδωσαν ναρκωτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο μοντέλο είναι η Ferrari της Πόπης Σεμερτζίδου που δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα και πόσο κοστίζει
- AEGEAN-INDIGO: Μαζί στο στοίχημα για την αγορά της Ινδίας- Στόχος ο 4πλασιασμός της σημερινής κίνησης
- ΔΕΗ myHome Plan: Με 60 ευρώ, περισσότερα από ενέργεια σε ένα λογαριασμό
- ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ: Συγκλίσεις χωρίς πυξίδα, μέτωπα χωρίς ηγεσία
