ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως αναφέρει το “Spectator”, η Τερέζα Μέι, πλήρωσε ακριβά τρεις λόγους, οι οποίοι την οδήγησαν στο να μην καταφέρει να πάρει αυτοδυναμία.
Τουλάχιστον έτσι εικάζουν στους ίδιους τους Τόρις, σε συζητήσεις που γίνονται στα κεντρικά γραφεία των Συντηρητικών.
Ο πρώτος λόγος, είναι ότι οι Βρετανοί αντιμετώπισαν την λιτότητα. Οι Τόρις δεν μπορούν να ισορροπήσουν αυτά που υπόσχεται ο Κόρμπιν, που τάζει χρήματα παντού. Ο δεύτερος, ότι υπήρξε αντίδραση για το Brexit. Όσοι αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στην Μέι, είναι εκείνοι που ψήφισαν να παραμείνει η Βρετανία στην Ε.Ε.. Τρίτον, οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Μέι, είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκλογές Βρετανία: Μπροστά οι Συντηρητικοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές Βρετανία: Μπούμερανγκ για τη Μέι το εκλογικό στοίχημα – Τι γράφει ο βρετανικός Τύπος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.