• Πολιτική

    Σπάρτη: Συνελήφθησαν νεαρές Ελληνίδες που «έσπρωχναν» στην αγορά πλαστά 50ευρα

    Σπάρτη


    Συνελήφθησαν δύο νεαρές Ελληνίδες στη Σπάρτη οι οποίες αγόραζαν τις προμήθειες τους μόνο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία ήταν πλαστά.

    Έπειτα από επανειλημμένες καταγγελίες που έγιναν, οι δύο νεαρές συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από άνδρα στην Αττική.

    Ωστόσο, αιτία της αποκάλυψης ήταν η πληροφορία που έδωσε ο ιδιοκτήτης φούρνου ότι τον πλήρωσαν οι συγκεκριμένες κοπέλες με πλαστό χαρτονόμισμα. Έτσι η αστυνομία με τη σειρά της, συνέλαβε τις κοπέλες και κατέσχεσε από πάνω τους τα ρέστα ύψους 45 ευρώ και δυο κινητά.

    Μετά από εκτεταμένη έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν 27 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που σκόπευαν να διοχετεύσουν. Οι δύο νεαρές προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκάλυψε την ταυτότητα του προμηθευτή των παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

    Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 320 ευρώ, τα οποία προήλθαν από την πώληση των παραχαραγμένων χρημάτων στις δυο γυναίκες.

    Να σημειωθεί, τέλος, πως όλη η σπείρα της απάτης αυτής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραχάραξη και της κυκλοφορίας πλαστού νομίσματος, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα για την περαιτέρω δράση τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάρτι στο Twitter για τις δηλώσεις Τσίπρα: Τα μέτρα των 151 δισ. και τα σχόλια αλά Survivor που προκάλεσαν αίσθηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισβολή από το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται αύξηση φόρου από 50 έως 650 ευρώ – Πόσο θα επιβαρυνθούμε από τη μείωση του αφορολόγητου



    ΣΧΟΛΙΑ