• Πολιτική

    Σοκαρισμένη η Κρήτη: Νέα αυτοκτονία στο νησί

    • NewsRoom
    Αυτοκτονία


    Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη έχει προκαλέσει σοκ στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 60χρονο Βρετανό ο οποίος αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί. Ο άνδρας έμενε τα τελευταία χρόνια μόνιμα σε χωριό του δήμου Πλατανιά, μαζί με τη σύζυγό του.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του την περασμένη Κυριακή. Η γυναίκα του ανησύχησε και μετέβη το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Εκεί δήλωσε την εξαφάνισή του.

    Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Βρετανού. Στην επιχείρηση αυτή συμμετείχε ενεργά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε στο σημείο.

    Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα η αναζήτηση για τον άτυχο άντρα είχε τραγική κατάληξη. Κι αυτό διότι ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις αναζητήσεις τον εντόπισε απαγχονισμένο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σώμα του κρεμόταν από τα κλαδιά ενός δέντρου σε αγροτική περιοχή του Ταυρωνίτη.

    Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών. Αυτό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι οι οποίοι ώθησαν τον άτυχο άντρα  στην αυτοκτονία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To «ρεσάλτο» φοροδιαφυγής του «Barbarossa» στη Δικαιοσύνη – Η πρωτοδίκης Σύρου εξαφάνισε το λουκέτο της ΑΑΔΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αρχαιολόγοι… αποκηρύσσουν τη Κονιόρδου: «Κάποιος να τη σταματήσει»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα 6 άτομα που εξαπατούσαν πολίτες, υποσχόμενοι διαγραφή οφειλών προς τη ΔΕΗ



    ΣΧΟΛΙΑ