• Top Stories

    Σοκ στον Βόλο: 70χρονος παππούς κατηγορείται πως βίαζε κατ΄εξακολούθηση την 11χρονη εγγονή του


    Αποτροπιασμό προκάλεσε στην κοινωνία του Βόλου η αποκάλυψης της υπόθεσης καταγγελίας βιασμού κατ΄εξακολούθηση ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας μόλις 11 ετών, από τον 70χρονο παππού της.

    Ο 70χρονος άντρας βρίσκεται προφυλακισμένος ενώ εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση (για πράξη τετελεσμένη και σε απόπειρα), για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών (τετελεσμένη και σε απόπειρα) και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιο και τη νύφη του.

    Την υπόθεση, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ερευνούσε η εισαγγελία με απόλυτη μυστικότητα, έπειτα από καταγγελία που έγινε τον Νοέμβριο του 2016 από τη μητέρα του κοριτσιού, έπειτα από όσα της αποκάλυψε η κόρη της.

    Η ανήλικη φοβόταν τον παππού και το εκδήλωνε αυτό με διάφορες συμπεριφορές όταν επρόκειτο να τον επισκεφτούν στο σπίτι του, οι οποίες κίνησαν τις υποψίες της μητέρας ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

    Οι ώρες της εξομολόγησης που ακολούθησαν, σόκαραν τη μητέρα που άκουσε από την κόρη της ότι ο πατέρας του συζύγου της ασελγούσε πάνω της. Η γυναίκα απευθύνθηκε με τον σύζυγό της κατευθείαν στην αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε έρευνα με απόλυτη μυστικότητα.

    Η έρευνα που ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε τη διάπραξη πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και επιβεβαιώθηκε η εξομολόγησή της.

    Ο ηλικιωμένος κλήθηκε σε απολογία τον Μάρτιο και κρίθηκε προφυλακιστέος. Όλο αυτό το διάστημα η δικογραφία της υπόθεσης βρισκόταν στην ανακρίτρια Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες η ανάκριση ολοκληρώθηκε.

    Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

    Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία. Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου υποστηρίζει ότι δεν προκύπτουν πράξεις βιασμού και επικαλείται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Πηγή: e-thessalia

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της καταγγέλλει πως έπεσε νεαρή στην Κομοτηνή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Συνέλαβαν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ ως «γκιουλενιστή»


    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύκλωμα προώθησης μεταναστών προς την ΕΕ εξάρθρωσαν οι Αρχές – Ζήταγαν έως 16.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ