ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισχυρός σεισμός προκάλεσε πανικό στη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε, το Τερκιντάγ και την Προύσα, μεταδίδει ο τουρκικός ιστότοπος Hurriyet.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο του Καντίλι, ο σεισμός σημειώθηκε στις 15.28 ώρα Τουρκίας, είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και μέγεθος 6.0 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ.
Η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) τοποθετεί το επίκεντρο του σεισμού στο Καραμπουρούν. Η Hurriyet επικοινώνησε με τον Κυβερνήτη της ομώνυμης περιφέρειας, ο οποίος δήλωσε ότι, «Με βάση όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής, ευτυχώς δεν φαίνονται να υπάρχουν τραυματισμοί ούτε σημαντικές υλικές ζημιές. Ήταν πάντως ένας πολύ ισχυρός σεισμός. Νιώθαμε την γη να τρέμει για πάνω από 10 δευτερόλεπτα και πιστεύαμε ότι θα κατέρρεε το κτίριο. Ο κόσμος έχει ανησυχήσει, ενώ αρκετοί πολίτες έχουν βγει στους δρόμους, φοβούμενοι μετασεισμούς. Πάντως γενικά επικρατεί ψυχραιμία».
https://www.youtube.com/watch?v=8vIcISUMtu0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός στη Μυτιλήνη μετά τον σεισμό 6.1 Ρίχτερ – Κατέρρευσαν σπίτια στο Πλωμάρι (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: «Μόλις με ειδοποίησαν ότι έπεσε το εξοχικό μου από το σεισμό»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμύνταιο: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι των κατοικιών στους Ανάργυρους από συνεργεία του ΤΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξωδικαστικος: Ρεκόρ στις ρυθμίσεις οφειλών Μαρτίου – Σχεδόν 1 δισ. ευρώ σε οφειλές
- Allwyn: Όλες οι πληροφορίες για το scrip dividend – Πώς αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
- Κώστας Τσιάρας: Βοήθησε αγρότη με νόμιμη ενίσχυση 190€ και «πλήρωσε» το τίμημα
- Πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από τη Vodafone


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.